Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rys. . Jon Doe Karol Pitek Slawek Slawko Agnieszka Kajka Joanna Kuchnicka Kasia Tłumacz pawel piotr Przemek Przemek ja ja Malwina Malminska Bozenka wiktoria wojcieszek20 (12401 niezalogowanych)
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
przez 3 lata to pewnie z Polski przywiozl z 1000 bezpiecznikow na zapas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jacek Klimas
(Modosner)
Wiking
Pewnie tak, ale jak takiej informacji będzie poszukiwała kobieta, która nie będzie wiedziała gdzie się kupuje bezpieczniki, to będzie już miała odpowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Modosner napisał:
Pewnie tak, ale jak takiej informacji będzie poszukiwała kobieta, która nie będzie wiedziała gdzie się kupuje bezpieczniki, to będzie już miała odpowiedź.

To takie bezpieczniki do subwoofera się stosuje, czego to się człowiek nie dowie na MN.....

No chyba że do instalacji elektrycznej to się nadają, z tym że w Polsce jak już.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Uwielbiam posty typu:
Glodny jestem, zjadlbym chetnie chleba z maslem, czy ktos wie gdzie najlepiej kupic chleb i maslo w Norwegii?
Albo:
Dupa mnie swedzi, podrapac sie reka prawa czy lewa? Mial ktos kiedys podobny problem? Poradzcie co mam zrobic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ja uwielbiam posty o bankach i serwisach.. Nie dziala mi karta debetowa, co mam zrobic? Nie dziala mi telewizor, jest na gwarancji. Co mam zrobic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
to westa sie i zrubta
temat uzsyteczzny
cwaniaki tylko krytykowa umieta ale zeby wskazac bledy to nie umieta
tak jak norweg nie zaplaci bo jest zle zrobione
ale co jest zle zrobione ????????????????

no ja nie wiem ale jest zle

to okno jest zle
ma byc 5 cm w lewo

NIE 2 cm w prawo

a kutas stoi 15 metrow od sciany szczytowej z jednym oknem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok